یزدفردا: دبیر کانون رانندگان کشور نسبت به وضعیت فعلی سوخت رانندگان انتقاد کرد.

به گزارش یزدفردا: سعید مصطفوی، دبیر کانون رانندگان کشور گفت: تقریباً ۹۰ درصد جابجایی کالا از طریق جاده انجام می‌شود. یعنی بخش عظیمی از حمل و نقل جاده‌ای توسط همکاران من، صنف دلسوز و زحمت کش انجام می‌شود. 

مصطفوی در ادامه افزود: همانطور که آقای اکبری فرمودند اقدامات خوبی بعد از اینکه ایشان تشریف آوردند، انجام شده است. ولی عمده مطالبات ما چیزهای دیگر هستند، عمده مطالبات ما یکی بحث سوخت است، یکی بحث کمبود روغن است، یکی بحث‌عدم نظارت سازمان‌های نظارتی بر بازار است. 

دبیر کانون رانندگان کشور گفت: ما سالیانه همانطور که گفتند یک بار در سال افزایش نرخ داریم، در حالی که تمام مسائل ما، قطعات، لاستیک و سایر اقلامی که مرتبط با حمل و نقل است، ثانیه‌ای افزایش پیدا می‌کند. این منجر به این می‌شود که دخل و خرج راننده با همدیگر نخواند. درآمد ما شده ریالی و هزینه‌های ما دلاری. 

کاری که راننده‌ها می‌کنند، ایثار می‌کنند. من امیدوارم که در دولت تدابیری اندیشه شود تا نظارت مستمر بر بازار شود. در حوزه سوخت که یکی از ابزارهای لازم برای حمل و نقل است، کمبود سوخت داریم. وقتی کامیونی سوختی ندارد چطور چرخه حمل و نقل به گردش دربیاید. شما می‌دانید یکی از مهمترین ابزاری که حلقه پازل اقتصادی را به گردش درمی آورد حمل و نقل است. وقتی ما سوخت نداریم و کم داریم، از کجا باید فعالیت کنیم.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا